DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg winnen doe je samen .jpg ook jij hebt talent.jpg ga lekker sporten.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Inschrijving Zaalhockey training geopend

13-1-2016
Nieuwsafbeelding

Met een klein beetje duwen en trekken zijn we nu blij en trots dat wij jullie mogen uitnodigen voor de 1e zaalhockey trainingen van MHC Dalfsen. Het zijn er uiteindelijk 5 geworden, op de volgende dagen

Zondag 24 januari van 17;00 tot 20;00
Zondag 31 januari 17;30 tot 20;30
Vrijdag 5 februari 19;00-22;00 uur
Zondag 7 februari 14:30 tot 17;30
Zondag 14 februari 14:30 tot 17;30

 De tijden en indeling zijn als volgt;
1e 45 min ME1 en ME2, M8D en MD2
2e 45 min J8D, MD1, MC1
3e 45 min JC1, MB 1 en MB2
4e 45 min JB1, MA1, H1, Trimmers en HVA

Je kan je vanaf nu inschrijven via formulier wat je hieronder kan downloaden. Doet dat snel, want vol is vol. We kunnen per training maximaal 20 kinderen kwijt. Je schrijft je in principe in voor 5 trainingen, kan je een keer niet, dan geeft dat niet, maar geef dat op voorhand wel even door. Wellicht kunnen we dan iemand anders op die dag blij maken.
En ja, keepers zijn meer dan welkom, wij zorgen voor hoezen. Ook hier, 1 maar, maximaal 3 keepers per training. 

De kosten bedragen € 20,- voor 5 trainingen. Dat is all in

De trainingen vallen onder auspiciƫn van MHC Dalfsen en worden gegeven in de Trefkoele+. In de Trefkoele+ zijn we te gast en wij gedragen ons in en om de Trefkoele+ als voorbeeldige gasten. Zo dragen we goede sportschoenen zonder afgevende of zwarte zool of die we anders buiten dragen.

Verder zijn een bitje en scheenbeschermers verplicht, een zaalhockeystick is niet perse nodig maar wel handig. Ook een zaalhockeyhandschoen is zeer aan te bevelen. verschil met een gewone hockeyhandschoen is dat deze geheel gesloten is. Met een beetje zoeken kan je voor 35,- wel klaar zijn, handschoen en stick. Veel geld voor een beperkt aantal trainingen, maar we blijven hoop houden dat we volgend jaar volledig kunnen deelnemen aan de zaalcompetitie. 

Verder nog een aantal tips en opmerkingen

-Kom op tijd! We hebben niet veel tijd per training en zullen dus strak de tijden moeten volgen.

-Om de wisselingen snel en ordelijk te laten verlopen, ga je netjes op de tribune zitten en leg je daar alvast je spullen ook neer, je wacht tot de andere teams het veld verlaten hebben en pas als de trainer je roept, kom je, maar dan ook gelijk.

-Je gaat trainen met veel kinderen en met andere kinderen dan je gewend bent en dat in een zaal. Hockey in de zaal geeft herrie, heel veel herrie. Veel kinderen is ook veel herrie. En om niet doof te worden en om wel wat te leren, de volgende opmerking. Wat op het veld geldt, geldt nu twee keer zo streng! Bij uitleg van de trainer, houd je je mond dicht. Punt, ook al snap je het even niet, na de uitleg, mag je altijd vragen en de oefeningen doen we vrijwel altijd voor. Kortom, echt je mond dichthouden. Bij het partijtje mag je schreeuwen wat je wilt ;-) Tenzij de trainer wat uitlegt uiteraard.

Formulier naar en voor vragen
[email protected]

Heel veel plezier!!

 

 Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws