DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ook jij hebt talent.jpg winnen doe je samen .jpg ga lekker sporten.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Schrijf je in voor de tweede Dalfser Obstakelloop!

26-1-2017
Nieuwsafbeelding

Op zondag 30 april 2017 organiseert Oranjevereniging Dalfsen de tweede unieke Dalfser Obstakelloop. Brandende kuiten, rode oren, natte schoenen, met je kop door de modder en kruipend over de finish.

 

Uniek aan de Dalfser Obstakelloop is dat je dwars door verschillende bedrijven in Dalfsen rent. Ook dit jaar dragen lokale ondernemers bij aan het succes van de obstakelloop. Ren door de schappen van supermarkten, verzuur je kuiten bij de brokkenmakers van Dalfsen, verkleur in het gravel en zwoeg je door en over gave obstakels op de Bellingeweer. De fanatieke obstakelloop van ongeveer 7 kilometer start en eindigt op het evenemententerrein van Dalfsen.

Vorig jaar verliep de inschrijving voor de Dalfser Obstakelloop boven verwachting goed. Binnen 10 dagen was de obstakelloop volgeboekt. Dit jaar is de inschrijving verhoogd naar 750 deelnemers.

Wil jij dit jaar deelnemen aan dit unieke evenement? Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 6 februari om 20.00 uur via www.dalfserobstakelloop.nl. Schrijf je snel in!

De inschrijving bedraagt € 15,- per deelnemer (inclusief tijdsregistratie, gepersonaliseerd startnummer en finish-foto). Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar en ouder. Je kunt starten tussen 13.30 en 15.30 uur.

 

Voor meer informatie en inschrijving: www.dalfserobstakelloop.nl


 Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws