winnen doe je samen .jpg ga lekker sporten.jpg DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ook jij hebt talent.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Toetje voor zaalhockey

12-2-2017
Het zaalhockeyseizoen zit er bijna weer op. Volgende week mogen zowel MC1 als MC3 in de Trefkoele+ hun laatste competitieronde spelen. Een extra reden om toch nog een kijkje te wagen is het feit dat MC1 zelfs kampioen kan worden. Een unieke prestatie, zeker als je in ogenschouw neemt dat MHC Dalfsen dit seizoen voor het eerst sinds jaren weer in de zaal speelt.
Hoe leuk zaalhockey kan zijn, werd afgelopen zaterdag duidelijk tijdens het officieuze NK Zaalhockey voor Meisjes D in Dalfsen. De finale, tussen HC Rotterdam en HC Den Bosch, was een kraker van jewelste. Rotterdam verspeelde een 4-0 voorsprong (mede omdat hun sterkste speelster in de 2e helft gebleseerd uitviel), zag Den Bosch in de allerlaatste minuut langszij komen, maar trok in de shoot-outs alsnog aan het langste eind. Reclame voor het zaalhockey.
Een dag later deed MC2 in Ommen aan reclame. Kijk maar naar het fimpje van hun strafcorner. Sarah Kamphuis speelt aan op Isa Zweers (kop cirkel). Isa speelt af op Vera Roessink, die ineens speelt op Frédérique Slootweg, die direct doorspeelt naar de inkomende Sarah. Een strafcorner om in te lijsten....


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws