DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg winnen doe je samen .jpg ga lekker sporten.jpg ook jij hebt talent.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Open training HC Zwolle

27-2-2017

Open Selectie HC Zwolle

Onderstaand een bericht van HC Zwolle voor de open training voor de selectie teams,  voor seizoen 2017-2018.

Er spelen al heel wat talentvolle Dalfsenaren bij HC Zwolle en daar zijn we hartstikke trots op. Uiteraard zien we niet graag mensen vertrekken maar onze inzet is dat jij plezier hebt en voor sommige fanatiekelingen kunnen wij dat niveau en bijbehorend plezier gewoon niet bieden. 
Weet wel, het niveau is hoog, erg hoog en ze nemen het spelletje bij de selectie teams erg serieus. De training een keertje overslaan vanwege huiswerk is er niet bij, in de vakanties wordt er vaak doorgetraind, ook wordt er eerder begonnen, maar als je super gemotiveerd bent, dan hoeven ze je dat niet eens te vertellen, dan wil je elke dag wel hockeyen. Welnu die spelers of speelsters zoeken ze  mensen zoeken ze.

Mocht je aan de open selectie meegaan doen, meldt dat even bij mij, Bernard. Opzeggen van je lidmaatschap stellen we dan even uit, (dus niet verplicht voor 1 mei) en maken we pas officieel, als je zeker weet dat je de selectie gehaald hebt en dus ook lid kan worden bij HC Zwolle. In principe staat lidmaatschap bij HC Zwolle alleen open voor selecties teams.      

Voor vragen, bijvoorbeeld hoe het er aan toegaat of je enige kans maakt etc. kan je me altijd even bellen, mailen, appen of gewoon aanspreken op de training. Succes!

 

 

Open training 1e topteams

24-2-2017

Op zondag 30 april a.s. organiseren wij van 10.30 uur tot 12.00 uur een Open Training voor jeugdspelers/-speelsters van buiten HC Zwolle die interesse hebben om uit te komen voor onze 1e jeugd Topteams A,B,C en D (uitkomend in de Top- en subtopklasse).

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld daarbij jouw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.

Daarnaast vragen wij jou aan te geven bij welke club jij momenteel speelt, in welk team en op welke positie. Je bent van harte welkom.

 

Top Commissie

[email protected]Gerelateerd nieuws