ook jij hebt talent.jpg winnen doe je samen .jpg DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ga lekker sporten.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Teamindeling 2017 -2018

4-6-2017

Allen
Zie onder dit bericht, de bijlage met daarin de teamindeling van 2017-2018.

Met 17 teams de grootste inschrijving aan het begin van een seizoen ooit. Een ingewikkelde klus dit jaar met een hoop nieuwe leden maar ook veel opzeggingen, tel daarbij op een strenge bond (voor wat betreft dispensaties) en nieuwe regels (zoals volgend seizoen geen 8 tallen meer in de D) plus uiteraard de vele opinies en meningen maakten het complex.

Met uitkomst zijn wij als TC echter blij, veel teams, een volledige dameslijn, een sterk opkomende jongenslijn in de jongste jeugd en vele teams die een mooie uitdaging gaan krijgen. Dat is de grote lijn, die staat en die staat mooi.

Op individueel niveau ligt dat anders, zoals elk jaar weer, een hoop kinderen zullen zien dat ze met hun vriendje of vriendinnetje weer bij elkaar in een team zitten en/of dat ze lekker kunnen gaan spelen op hun niveau, maar soms ook niet en dat kan best lastig en soms zelfs verdrietig zijn. Dat hoort ook bij sport. Soms moet je even doorbijten en weer doorgaan. En weet dan, dat deze teamindeling net als de vorige en die daarvoor en die daarvoor etc. slechts tijdelijk is. 

Onvolkomenheden
In principe zijn alle aanmeldingen en opzeggingen tot aan 20-05 verwerkt. Het kan zijn dat we toch iets gemist hebben, in dat geval gaarne een mailtje. Nieuwe aanmeldingen van na die tijd worden behandeld als gebruikelijk. Nieuwe hockeyspelers zullen eerst aantal maanden leren hockeyen en zullen dan mogelijk geplaatst worden in een team na de herfstvakantie. Nieuwe leden maar wel met een hockeyachtergrond, zullen zo mogelijk voor de start van seizoen toegevoegd worden aan bestaand team, tenzij deze vol is, dan proberen we een nieuw team te starten met de herfst.  

Succes met de laatste loodjes van dit seizoen en op naar het volgende,
Technische Commissie 

 



Gerelateerd nieuws