DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ook jij hebt talent.jpg ga lekker sporten.jpg winnen doe je samen .jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

lidmaatschap_opzeggen

De opzeggingstermijn voor volgend seizoen is weer aanstaande. Deze moet voor 1 mei binnen zijn.
 
 
Het digitale formulier via deze site is nu nog niet actief, daar wordt aan gewerkt, maar anders is een mailtje naar de ledenadministratie met je naam, je adresgegevens, je geboortedatum en reden ook voldoende.
 
 
Na 1 mei is men automatisch lid voor het gehele volgende seizoen. Er zijn omstandigheden die een opzegging van het lidmaatschap per 1 mei niet mogelijk maken. Deze omstandigheden worden beoordeeld en afgehandeld door het bestuur 
 
 
Een vraag die wij vaak krijgen is; Waarom zo vroeg opzeggen? Welnu dat heeft te maken met het samenstellen van de teams en de competitie van het volgende seizoen. De TC is nu al bezig om de teams voor volgend jaar in kaart te brengen. Na 1 mei worden deze zo definitief mogelijk gemaakt en doorgeven aan de KNHB, deze gaat op basis daarvan de competitie ontwerpen. Dat is elk jaar een enorme klus, waar de vakantie nog eens tussen door zeilt, wat inhoud dat feitelijk begin juli alles al zoveel mogelijk klaar moet zijn. 
 
 
Wellicht denk je er om bij HC Zwolle te gaan spelen, daar is 10 mei een open selectie training voor kinderen van andere clubs en hangt je opzegging van die selectie af, mail in dat geval even de technische commissie en doe daar een voorlopige opzegging onder voorbehoud van Selectie. Weet wel dat HC Zwolle momenteel een wachtlijst heeft en feitelijk staat de club alleen open voor selectiespelers. (1e en 2e teams)