Aanmeldings- en machtigingsformulier

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Direct na het afronden van de inschrijving via internet ontvangt u een kopie van de inschrijving ter kennisgeving op het opgegeven e-mailadres. Indien dit niet het geval is stuur dan email naar [email protected]. Na verwerking van uw inschrijving ontvangt u een welkomstmail met het verzoek de in de ledenadministratie geregistreerde gegevens te controleren en u ontvangt uw lidnummer en password om in te loggen als lid op de website.

Let op!
Met het invullen van dit formulier machtigt u de Mixed Hockey Club Dalfsen de vastgestelde contributie in 10 termijnen te incasseren van het door u doorgegeven IBAN rekeningnummer. Afschrijvingen kunt u herkennen aan onze machtiging ID: NL53ZZZ400600650000 op naam van de Mixed Hockey Club 'Dalfse.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)