Activiteitencommissie
Julianne Krijgsman Lid
Manon Blaauwgeers Lid
Barcommissie
vacature Lid Bar coördinator. Coördinatie van de bezetting van de bar. Teams krijgen bartaken toebedeeld via LISA waarna spelers en ouders door de coaches worden ingedeeld. Het is niet veel werk, maar het moet een paar keer per jaar ingeregeld worden.
vacature Lid Barhoofd. Als barhoofd coördineer je de bartaken gedurende een (deel van de) ochtend of middag op zaterdag of zondag.
Inkoop kantine
Boudewijn Colenbrander Lid
Jongste Jeugd
vacature Lid
Esther Lindeboom Lid
Kleding
Caroline Slootweg Lid
Bernard Smalbraak Lid
Esther Koopman Lid
Boudewijn Colenbrander Lid
Onderhoudscommissie
Mark Beijen Lid
vacature Lid
Francis Kamphuis Lid
Scheidsrechters & Spelregels
Marcel Slootweg Lid
vacature Lid Voor de scheidsrechterscommissie zoeken we twee enthousiaster spelers (of ouders) die het leuk vinden om: 1. Jonge scheidsrechters op te leiden en te begeleiden 2. De scheidsrechters indelingen maken voor de wedstrijden
Spelbegeleiding Jongste Jeugd
vacature Lid Met betrokken en enthousiaste ouders hebben we een poule van spelbegeleiders, die één keer in de vijf weken op zaterdagochtend de arbitrage Jongste Jeugd begeleidt. Wat houdt dit in? Van 8.45 u tot 11.00 u (om de vijf weken) aanwezig zijn op de club Begeleiden van de arbitrage Jongste Jeugd (mn de jeugdscheidsrechters die voor het eerste fluiten kunnen een extra steuntje in de rug gebruiken). Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Mail naar [email protected] of bel 06-1388906.
Sponsorcommissie
Frederieke Bakker Lid
Wim van der Vecht Lid
Technische Commissie
Ronald Dubbink Lid
Marcel Slootweg Lid
Vrijwilligerscoördinator
vacature Lid De inzet van vrijwilligers is voor MHCDalfsen onmisbaar. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan (bestaande) vrijwilligers en om constant in contact te komen met nieuwe enthousiaste mensen die iets voor de vereniging willen en kunnen betekenen.
Wedstrijdsecretariaat
Chris Langenbach Lid