DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg winnen doe je samen .jpg ook jij hebt talent.jpg ga lekker sporten.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Deelname zaalhockey

13-9-2017
Zaalhockey, nu al? De eerste competitieronde van het veldhockey is net geweest, hoor ik velen van jullie denken. Ja, toch gaat dit bericht over zaalhockey. De KNHB wil nl. volgende week al weten welke teams er meedoen. 

Als MHC Dalfsen hebben wij afgesproken dat iedereen meedoet, tenzij een (jeugd)lid aangeeft niet mee te willen of kunnen doen. Ons verzoek is dan ook dat alleen een (jeugd)lid dat NIET meedoet, reageert op dit bericht dmv een mail naar [email protected] Je kunt uiterlijk zondagavond 17 september reageren.

Vorig jaar is MHC Dalfsen weer begonnen met deelname aan de zaalcompetitie, met wisselend succes. Deelname aan de zaalhockeycompetitie betekent:

-dat jouw techniek ook tijdens de winter met sprongen vooruit gaat. De TC raadt iedereen dan ook van harte aan te gaan zaalhockeyen.
-een mooie overbrugging van de winterstop. Tijdens deze periode is er geen training op het veld. Wel in de zaal voor deelnemers aan de zaalcompetitie. Of er een Midwintercompetitie wordt georganiseerd voor de Jongste Jeugd is nu nog niet bekend.
-een extra bijdrage van Euro 50 per deelnemend lid. Hierin zit o.a. de afdracht aan de KNHB (zaalhuur competitie) en kosten trainingen (o.a. zaalhuur).

Vragen, bel of mail ons gerust!

Mede namens de TC, 

Marcel Slootweg
Voorzitter MHC Dalfsen


Reacties

Myrthe Brouwer
Krijgen we dan een of twee keer per week training?

Reageer op het nieuws