ook jij hebt talent.jpg DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ga lekker sporten.jpg winnen doe je samen .jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Arbitrage-nieuws

22-3-2018
Nieuwsafbeelding
Door het vertrek van Folkert is de arbitrage-commissie niet alleen dun bemand, maar ook veel kennis en  ervaring kwijt. Dat kunnen wij niet vullen met een nieuwe Folkert, maar wel op andere manieren:

1. Begeleiding arbitrage Jongste Jeugd. Als club zijn wij blij dat Egon van der Bijl, Nicole van Berkum en Bouke Brinkman (per toerbeurt) op zaterdagochtend de scheidsrechters Jongste Jeugd begeleiden. Waar zij dan met name op letten zijn meer hun vaardigheden, dan echt de kennis van de regels. Bijvoorbeeld: doen de scheidsen actief mee en begeleiden ze de jeugd? Deze begeleidingsgroep kan nog wel wat uitbreiding gebruiken.

2. De scheidsrechterskaart: op dinsdag 10 april is er weer een examen voor de KNHB-scheidsrechterskaart. De kandidaten hebben allen een link ontvangen voor de Drillster-omgeving. Blijkbaar is het allemaal bekend, want onlangs (bij de oefenavond) kwam niemand opdagen. Let wel: deelname is niet vrijblijvend! Zie hiervoor ook de website(beleid arbitrage)

3. Het vergroten van de spelregelkennis onder ouders. Vaak krijgen we te horen dat ouders hockey best wel een ingewikkeld spel vinden. Binnenkort willen wij meer uitleg geven aan ouders die het interessant vinden meer te weten te komen. Heb je nu reeds vragen? Bel (06-10388906) of mail ([email protected]) mij gerust!Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws