winnen doe je samen .jpg ga lekker sporten.jpg DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ook jij hebt talent.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Teamindeling 2018-2019

9-5-2018
Het einde van het seizoen komt al weer akelig dichtbij. En dat betekend ook dat we weer bezig gaan met de teamindeling voor volgend jaar.

Dit jaar vind het proces van team indelen iets anders plaats dan voorgaande jaren, zo is de rol van coaches en trainers een stuk actiever. In maart en april van dit jaar heeft een groep betrokken ouders en coaches een adviesraad gevormd om samen met de Technische Commissie naar het hele proces te kijken en deze te verbeteren. 

Dit houdt in dat we aankomende dinsdag met alle coaches en trainers ons gaan buigen over de teamindeling met als opbrengst een teamindeling die zo goed als af is maar deze heeft ook altijd enkele knelpunten. De week erop zit de TC met adviesraad om tafel om deze knelpunten te bespreken en te toetsen aan het beleid en indien nodig te overleggen met de betrokken coaches en trainers. De week daarop wordt op/of rond 29 mei de definitieve indeling bekend gemaakt. 

Tot die tijd zal er vast langs de lijnen weer lekker gespeculeerd worden door deze en gene, maar afspraak met coaches en trainers is dat deze, tijdens deze twee weken even de lippen op elkaar houden. Veel van wat je hoort zal dus waarschijnlijk "fakenews" zijn. Even geduld dus tot de 29e 

Bernard & Cesar