ook jij hebt talent.jpg winnen doe je samen .jpg DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ga lekker sporten.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Oliebollentoernooi 2019

6-1-2019
Nieuwsafbeelding
Met meer dan honderd deelnemers, vele toeschouwers en vrijwilligers was het Oliebollentoernooi 2019 een groot succes. Voor de laatste keer mede-georganiseerd door Sandra Smalbraak en Noor Veuger, klonk het programma weer als een klok. Onder het genot van een vers gebakken oliebol werd er in drie poules door leden en niet-leden gestreden om de slagroomtaart. 
Tijdens de aansluitende Nieuwjaarsreceptie ging Marcel Slootweg in zijn laatste speech als voorzitter in op het afgelopen jaar. Voor hem stond het thema 'Duurzaamheid' bij  MHC Dalfsen centraal: "Duurzaamheid wordt vaak in verband gebracht met investeringen in groene energie. Het is een beetje een containerbegrip geworden. Waarom zou iemand in clusterbommen willen beleggen," vraagt de praeses, in het dagelijks leven Investment Analist, zich retorisch af. 
"Bij duurzaamheid staat in het woordenboek echter ook continuïteit. Onze leden kunnen de komende tien tot vijftien jaar op een kwalitatief prima veld hockeyen door de deal met de gemeente. De Esdoorn droeg het veld over, onder de voorwaarde dat zij in de accommodatie investeerde. Met nieuwe goals, dug-outs, prullenbakken, omrastering, maar vooral LED-verlichting heeft De Esdoorn voor continuïteit gezorgd. MHC Dalfsen heeft nu één van de mooiste hockey-velden in het Vechtdal. Door de overeenkomst met de gemeente is de continuïteit van de club in financieel en sportief opzicht stevig geborgd."
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws