ook jij hebt talent.jpg DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ga lekker sporten.jpg winnen doe je samen .jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

Teamindeling 2019-2020

7-5-2019

Na een lange meivakantie is het deze week weer lekker volop hockeyen! En daarmee komt het einde van het seizoen ook al weer in zicht. En dat betekent ook dat we weer bezig gaan met de teamindelingen voor volgend jaar.

Vorig jaar hebben we na een intensief traject met een adviesraad besloten om bij de teamindelingen te kiezen voor een actieve rol van coaches en trainers.


Dit houdt in dat we in de maand mei met alle coaches en trainers ons gaan buigen over de teamindelingen. De TC start op basis van de leeftijdsrichtlijnen van de bond met een eerste indeling. Vervolgens gaan we met die conceptindeling op woensdagavond 22 mei met alle coaches en trainers teams formeren. Met als opbrengst een indeling die zo goed als af is. Eventuele knelpunten worden daarna door TC bekeken en afgewogen waarna we een week later op woensdagavond 29 mei met de coaches en trainers een definitieve indeling maken. We streven ernaar om eind mei de definitieve indelingen te communiceren.

Tot die tijd zal er vast langs de lijnen gespeculeerd worden door deze en gene, maar afspraak met coaches en trainers is dat deze tijdens het proces van teamindelingen even de lippen op elkaar houden. Dus zolang er geen teamindelingen zijn gecommuniceerd door TC is dus ook nog niets bekend.

Heel veel hockeyplezier gewenst de komende weken!

Bernard & Cesar


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws