DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ook jij hebt talent.jpg ga lekker sporten.jpg winnen doe je samen .jpg

Reglement nieuw tenue

31-8-2020
Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,

Afgelopen zaterdag heeft het merendeel van de leden zijn/haar nieuwe tenue gekregen. En wat een schitterend tenue is het geworden!

Dit tenue heeft ieder lid in bruikleen gekregen van de club. Daar moeten we zuinig op zijn, omdat het ook door anderen gebruikt gaat worden. Om het zo goed mogelijk te houden, heeft het bestuur, i.o.m. de sponsoring- en kledingcommissies, de bijgevoegde spelregels opgesteld.

Let met name op het verbod om niet in het tenue te trainen! Bij overtreding (dwz trainen in het tenue) word je van de training gestuurd. Bij een tweede overtreding krijg je een boete van € 80 (zijnde de kosten van een nieuw tenue) door het bestuur uitgedeeld.

Hierbij de link naar het reglement: https://mhcdalfsen.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=lidmaatschap_kleding

Het klinkt hard, maar laten we alsjeblieft zuinig zijn op dit nieuwe tenue!