Verslag Meppel J8D1-Dalfsen D8

27-3 Zaterdag 24 maart hebben we tegen Meppel gespeeld. Het was een mooie wedstrijd van beide kanten. Vincent zorgde, na een mooi lopende aanval, voor de 0-1. Meppel maakte hierna 1-1. Tussendoor werd er ook nog een strafbal door Sem gestopt. Op zich was de strafbal twijfelachtig maar de hulpscheidsrechter uit Dalfsen (Boudewijn) dacht hier anders over. Waarschijnlijk wilde hij indruk maken op zijn vrouwelijke mede-scheidsrechter uit Meppel ;-) Na de rust liepen we uit naar 1-4. Ewout keepte de 2e helft heel erg goed en stopte ook nog een strafbal. Vlak voor tijd wist Meppel nog terug te komen tot 2-4 maar daar bleef het bij. De overige doelpunten van Dalfsen zijn door Bart, Vincent en Sem gemaakt. Daniā€°l Haitink