Meisjes B 8-3-08

31-3 08-03 Dalfsen-Mezen Dit is onze openingszin, want Paulien heeft een hersenschudding en die bedenkt normaal gesproken ons intro-tje. Op zaterdag 8 maart verzamelden wij vol goede moed voor de 1e wedstrijd van dit seizoen. Om vervolgens in de kleedkamer te bedenken wie er nou wel was, maar vooral wie niet. Ondanks de tegenslag dat een vrij groot deel van het team er niet was en Floortje wat later kwam begonnen we fanatiek met inlopen en inspelen. Fred en Geert kwamen weer met onze altijd goede tactiek en opstelling. Toen kwam onze yell, teleurstellend was wel dat de tegenstander met ongeveer dezelfde (zeer matig klinkende) yell aan kwam zetten. Ergens natuurlijk ook wel begrijpelijk, want wij zijn en blijven Dalfsen Meiden B1: een team dat helemaal voor de 1e plaats gaat, daar staat en nog leuk is ook! Kampen mocht uitnemen en dus moesten wij zorgen dat de bal weer zo snel mogelijk voor ons was. Dit lukte en er kwamen weer vele mooie acties, combinaties en zeer belangrijk: Goals! Zoals ik al zei wij gaan helemaal voor de 1e plaats. Helaas verdraaide Andrea in deze “spannende” 1e helft haar knie; waardoor ze niet meer verder kon spelen: weg geweldige laatste vrouw! Maar we moesten verder en we gingen verder… In de rust besloten we van keeper te switchen: Vera het goal uit, Floortje het goal in. Terwijl wij Floortje aankleden begon Kampen alweer op te stelen. Maar de zeer nuttige scheidsrechterscursus leerde ons dat wij het recht hebben onze keeper in de rust te wisselen. Kortom Kampen moest wachten. De 2e helft begon en het spel van de 1e helft bleek ook te werken in de 2e helft. Ook Kampen deed een poging met deze tactiek, maar voor hen bleek dit echter minder succesvol. Dit blijkt dan ook uit onze eindstand: 12-0 volgens Michiel, 13-0 volgens ons. Helaas was Michiel de scheidsrechter en konden wij hem niet overtuigen van ons gelijk. Hierdoor denkt de KNHB dat de eindstand 12-0 was in plaats van 13-0. “Ik heb echt wel leren tellen hoor!” Maar ook met deze uitslag laten we ZMHC met 4 punten achter ons. Een nieuw feit dat we dit keer vol gaan houden: Dalfsen op de 1e plaats! Kus! Meiden B1