Zwolle ME10 - Dalfsen ME3 17-3-2012

24-3 Wedstrijdverslag 17 maart ZMHC Zwolle ME 10 - Dalfsen ME 3. Prachtig weer en toch een probleem. De keeperskleding was zoek. Een lange zoektocht in Dalfsen maar niets gevonden. Toch maar naar Zwolle gereden. Na lang beraad met de tegenpartij werd besloten te spelen zonder beschermende kleding voor Linn maar met vliegende keep regels zodat het niet gevaarlijk werd. De wedstrijd begin met een lange strijd op het middenveld. Na een mooie aanval van Dalfsen scoorde Pien 0 - 1. Na een paar mooie reddingen van Linn werd het toch nog 1 -1. Daarna kwamen er nog goede kansen op een doelpunt van Noor, Pien en Cher. Het lukte niet meer voor de rust. Na rust werd de tegenpartij sterker. Anouk en de jarige Anna Rosa verdedigden erg sterk zodat een tegendoelpunt uitbleef. En daarnaast zorgde Linn ondanks het gebrek aan keepersuitrusting nog voor 2 mooie reddingen. Pien en Noor kregen nog wat kansen maar het bleef uiteindelijk 1 -1. Een goed resultaat. Cher Laurman