Funkey in het nieuwe seizoen 2015-2016

19-8 Nieuws

Na een succesvolle en leuke start vorig jaar van de Funkey trainingen, gaan we dit jaar van start met twee groepen! De trainingen beginnen op 5 sept

De eerste groep, welke gaat trainen op zaterdag vanaf 9:00 is bedoeld voor nieuwe leden. Voor alle jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar oud, welke het leuk vinden om met elkaar te spelen, te sporten en plezier te maken

De tweede groep zijn de Funkeybazen van vorig jaar. Zij starten om 10:00. Ook zij gaan weer veel bewegen en plezier maken. Anders dan vorig jaar zullen ze nu ook wat vaker gaan hockeyen, zodat ze volgend jaar goed kunnen doorstromen naar de F-jes en de eerste echte wedstrijden.

De begeleiders zijn weer Laura Spijkerboer en Cathelijne Smalbraak.

De inschrijving voor Funkey 1e jaars is vanaf nu geopend. Inschrijven kan via het online aanmeldformulier. En let op, vol is vol, bij meer dan 10 aanmeldingen, zullen we met een wachtlijst moeten gaan werken.  

De 2e groep is in principe vol, maar mocht er een vriendje of vriendinnetje heel erg graag nog met dat groepje willen meedoen, neem dan even contact op met de Technische Commissie.  

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?