Hulp gezocht en gevraagd

2-11

We maken mooie slagen als MHC Dalfsen, maar het kan op sommige onderdelen zeker beter. En dan met name de mankracht. Tijdens de afgelopen ALV zijn er drie aandachtspunten benoemd, die snel aangepakt moeten worden:

 

  1. Arbitrage
  2. Onderhoud
  3. Schoolhockey
Arbitrage

 

Te vaak komt het op de schouders van Folkert neer, en daarmee plegen wij roofbouw op hem. De begeleiding van de scheidsrechters op zaterdagochtend gebeurt nu door Folkert en incidenteel door mij.

 

Als bestuur van MHC Dalfsen willen we een poule van 4 à 6 enthousiaste ouders formeren die om beurten op zaterdagochtend (tussen 9.30 en 12.00 u) de scheidsrechters begeleidt bij de wedstrijden Jongste Jeugd (= t/m 8D). Als je 6 ouders hebt gevonden, kun je gemakkelijker rouleren.

In het begin (eerste maanden) zullen zij door Folkert en mij worden begeleid. Waar het met name om gaat is houding van de jonge scheidsen. Regelkennis is minder relevant. In principe kunnen we hier mee beginnen als er 4 tot 6 ouders zijn gevonden.

De vraag vanuit het bestuur, oa op de ALV geuit is de volgende: weten jullie mensen die ik kan benaderen hiervoor? Laat mij dit zsm weten, liefst voor vrijdag 11 november. Dit kan per E-mail ([email protected]) of telefoon: 06 - 1038 8906 of Whatsapp.

Onderhoud

Hiervoor geldt hetzelfde als bij arbitrage: handjes gezocht. De vorm is nog onderwerp van discussie, maar ook hier geldt: ken je mensen die hiervoor geknipt zijn, benader ze of geef het aan mij door.

Schoolhockey

Hetzelfde laken een pak: namen graag doorgeven aan Willeke.