Sportways 2017!

 
28-3 Nieuws Sportways 2017!

De oplettende leden hebben ze waarschijnlijk al zien liggen in het clubhuis. De foldertjes voor de Sportways kampen. Ook dit jaar organiseert Sportways weer hockey kampen door het hele land (en buitenland!). Hockey kampen waar je niet alleen heel veel plezier hebt maar ook nog eens enorm veel leert. 

Al 10 jaar lang ga ik (Boudewijn Colenbrander) als trainer mee naar deze kampen en daar heb ik onder andere het training geven geleerd. Wil jij nou tijdens de zomer of meivakantie niet stilzitten en lekker door trainen op hoog niveau? Klik dan snel op de onderstaande links voor meer informatie. 

Vorig jaar zijn Yannick Rap, Ewoud Janus, Timo Schaafsma & Rutger Looijestijn met mij mee geweest naar het Sportways Meikamp en hebben daar heel veel plezier gehad en veel geleerd (vraag Timo of Rutger voor ervaringen). 

Vanuit hockey club Dalfsen zal Boudewijn als herkenningspunt aanwezig zijn in Amsterdam (AH&BC) op het Sportways Meikamp van 24 tot en met 8 april. Een gaaf kleinschalig kamp midden in het seizoen! 

Om meer te weten over het Meikamp (overnachtingskamp) kun je op onderstaande links klikken: 

Voor spelers: http://www.bit.ly/SportwaysMei2017

Voor keepers: http://www.bit.ly/Sportwaysmei2017Goalie


Voor overige kampen: 
http://www.bit.ly/Sportways

(Mocht de link niet werken, kopieer en plak deze dan in je webbrowser!) 

Of vraag aan Boudewijn Colenbrander meer informatie over de overnachtingskampen en dagkampen van Sportways.