18 Hockeyvrienden ontmoet

16-6 Nieuws

Vanmiddag was de 1e van de 3 hockeyvriendenmiddagen. Jongens uit de F konden vriendjes meenemen naar de hockey om kennis te maken met dit snelle en gave spel.

En wat een opkomst, met 18 hockeyvrienden was het een gezellige drukte. Mede dankzij de inzet van flyers en social media. Gelukkig waren de trainers Boudewijn, Timo en Rutger niet voor een gat te vangen en maakten ze er een super leuke en ook gave training van.

Mooie passeeracties en knetterharde ballen was het recept van deze middag en daarom alleen geschikt voor echte mannen, hockeymannen dus, zoals een trainer wist te melden, want bij hockey is het vallen en weer opstaan en geen tranen. Nu ja, bijna geen tranen dan.

Thijs ging er aan het eind van de training vandoor met een vette nieuwe stick, omdat hij wel 3 vriendjes had meegenomen en de rest kreeg allemaal voor deelname een ongelooflijke mooie MHC Dalfsen bidon, speciaal laten maken voor deze gelegenheid, maar zo mooi dat ze vast binnenkort ook voor een ieder te koop zijn aan de bar.

Volgende week vrijdag zijn de E-tjes aan de beurt en de week erop de D-tjes. aanmeldingen hiervoor zijn nog meer dan van harte welkom. Laatste kans op de stoerste training van het jaar, laatste kans op het winnen van een stick en wie wil er nu niet zijn vriendje van overtuigen dat hockey alleen voor echte mannen is. En toch ook wel een groot voordeel voor echte mannen, echte meisjes vinden het ook leuk.