Coronamaatregelen per zaterdag 6 november

5-11
Beste leden en ouders,

 

De nieuwe coronamaatregelen vanuit het kabinet voor sportverenigingen zijn duidelijk: iedereen van 18 jaar en ouder die het clubhuis, het terras, het toilet of de kleedkamers wil bezoeken, moet in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs en gecontroleerd worden in combinatie met een geldig ID (rijbewijs, paspoort of Europese identiteitskaart).
 
 Als relatief kleine vereniging is het voor MHC Dalfsen minder eenvoudig om tijdens de avonden en in het weekend volcontinu coronatoegangsbewijzen te scannen en het scannen zelf te bewaken. Om te voorkomen dat we het clubhuis moeten sluiten, hebben we afstemming gezocht met de gemeente Dalfsen en treffen we vanaf zaterdag 6 november de volgende maatregelen:

  • Het clubhuis is alleen beschikbaar voor het afhalen van eten & drinken en voor toiletgebruik (mondkapje verplicht). Het nuttigen hiervan mag op het terras;
  • Kleedkamers zijn alleen beschikbaar voor sporters en coaches;
  • Het bestuur kan steekproefsgewijs controleren op een geldig coronatoegangsbewijs.

 

We vragen eenieders medewerking bij de naleving van deze maatregelen en vertrouwen erop dat we allemaal lekker kunnen blijven hockeyen.

 

Met hartelijke groeten,

 

Het bestuur