DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ook jij hebt talent.jpg ga lekker sporten.jpg winnen doe je samen .jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
 

MHC Epe HB - Veteranen A: 0 - 6

Gespeeld op: 13-5-2018

Uw Veteranen A heeft de stijgende lijn weer te pakken. De Angstgegner uit de Eper Bossen droop na de onvervalste zesklapper met de staart tussen de benen af. Zes treffers voor en geeneen tegen, er zijn dagen dat de Vets het omgekeerde meemaakten.

Beginnen de trainingen van de nog immer jeugdig ogende oefenmeester Walter Beekers eindelijk zijn vruchten af te werpen. Die vraag mag toch wel worden gesteld na de galavoorstelling van de Veteranen. Helaas moesten we het zonder vrouwelijke aanhang doen in Epe, omdat er iets gevierd moest worden (ook in Huize Blaauwgeers...). Dat hinderde ons niet om daverend uit de startblokken te schieten. Met name de strafcorner liep als een trein en begint zelfs voor ons een gevaarlijk wapen te worden. Ook na de drinkpauze werd hier uit gescoord. En een bal op de stropdas van Bernard werd door Harry op juiste waarde ingeschat. Het was niet louter oh's en ah's. Nee, er ging ook wel eens iets mis, maar daar hebben we het nu niet meer over over.

Over twee weken is de kraker thuis tegen koploper Salland. Bij winst gloren de play-offs. Hebben we al getraind op shoot-outs? Zachtje klinkt al op de Gerner Es: "We gaan Europa in, we gaan Europa in...."