ga lekker sporten.jpg winnen doe je samen .jpg ook jij hebt talent.jpg DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg

hockeyvrienden gezocht

Hockey is hartstikke leuk en wij vinden het geweldig als je een keer komt mee trainen!

Doe je mee?
In de maand juni organiseren we voor vriendjes een stoere training speciaal voor jongens.

• vrijdag 16 juni (16 - 17 uur) jongens F, voor 6 en 7 jaar
  • vrijdag 23 juni (16 - 17 uur) jongens E, voor 8 en 9 jaar
  • vrijdag 30 juni (16 - 17 uur) jongens D, voor 10 en 11 jaar

Wat heb je nodig om mee te kunnen doen? Sportieve kleding en schoenen is voldoende. En als je het leuk vindt en lid wordt, dan zijn de eerste twee maanden lidmaatschap van het nieuwe seizoen gratis.

Wist je dat...
Onze hockeyclub het afgelopen jaar met 50 leden is gegroeid en dat het steeds gezelliger wordt?! Er worden toernooien, kampen en feestjes georganiseerd. Je hebt twee keer per week training en op zaterdagochtend speel je een wedstrijd.

Maak kans op een hockeystick!
Meld je aan voor een training en maak kans op het winnen van een nieuwe hockeystick! Vergeet niet je naam en leeftijd door te geven.

Tot snel!