ga lekker sporten.jpg DSC_2572.MHC Dalfsen carrousel foto4.jpg ook jij hebt talent.jpg winnen doe je samen .jpg

lidmaatschap_kleding

Kledingvoorschriften

Hockeytenue van MHC Dalfsen

Wedstrijden worden gespeeld in het officiële tenue van MHC Dalfsen. Je krijgt van de club een tenue (rokje/broekje en shirt). De bijdrage hiervoor is reeds versleuteld in de contributie. Je bent verplicht als spelend lid dit tenue te dragen tijdens officiële wedstrijden.
Het tenue voor de dames/meisjes bestaat uit een licht blauw shirt, bruine rok en licht blauwe kniekousen.
Voor de heren/jongens bestaat het tenue uit een licht blauw shirt, bruine broek en licht blauwe kniekousen.

Het tenue is verkrijgbaar bij de kledingcoördinator a.i. van onze club: Caroline Slootweg-Graveland , tel: 0529 434583. De kniekousen kunt u verkrijgen bij Leerentveld Vrije Tijd in Zwolle.

Om het hockeytenue in goede staat te houden gelden de volgende gebruiksregels:
• Het tenue mag alleen gebruikt worden op wedstrijddagen (warming up, als wisselspeler, van en naar de wedstrijd, etc.). Het is niet de bedoeling dat het tenue voor trainingsdoeleinden wordt gebruikt!!
• Was het tenue conform de geldende wasvoorschriften, het gebruik van een wasdroger is niet toegestaan.
• Was het tenue binnenste buiten. Hierdoor gaat de opdruk langer mee.

De speler is zelf verantwoordelijk voor een correct gebruik en een normaal onderhoud van het hockeytenue. Wanneer het tenue onbedoeld toch beschadigd wordt of kwijt raakt, verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te melden aan de coördinator. Afhankelijk van de situatie kunnen de bijbehorende kosten aan je worden doorbelast.

In verband met sponsorafspraken, mogen trainingspakken, hoodies etc, die apart voor of door een team worden aangeschaft alleen via Leerentveld Vrije Tijd worden besteld. Een eventuele naamsvermelding van een teamsponsor op dergelijke kleding kan alleen na toestemming van het bestuur/sponsorcommissie (eerstverantwoordelijke de penningmeester i.o.m. de sponsorcommissie).

Gebit- en scheenbeschermers
De KNHB (hockeybond) stelt het dragen van scheenbeschermers en een gebitsbeschermer voor jeugdleden verplicht in verband met de eigen veiligheid. Voor senioren zijn alleen de scheenbeschermers verplicht. Niet dragen is niet trainen of spelen!